Nexus-leverandøren fortsetter å vokse

  22.01.2019

For noen av oss tar det litt tid å komme tilbake i svingen av ting på jobb etter nyttår. Så spare en tanke for ansatte på Marquardts nye tyske fabrikk, som kun åpnet 14. desember i fjor!

Nexus-leverandør Marquardt har åpnet en ny fabrikk i Ichtershausen, Thüringen, og vil tilbringe de neste månedene et team på 50 - over tid vil det vokse til en arbeidsstyrke på 180.

Det er bare det siste stedet for dette voksende internasjonale selskapet, som ikke har stått stille siden det ble startet på 1920-tallet av to forretningspartnere (som ikke var relaterte, men begge ble kalt Johannes Marquardt!).

Deres virksomhet skaper enkle brytere i deres eget hjem har vokst til en 11000-ansatte bekymring, snu over mer enn £ 1bn per år. I motsetning til mange virksomheter startet tidlig på 1900-tallet, overlevde den både økonomisk krasj på 1930-tallet og andre verdenskrig.

Fordi, ganske enkelt, har Marquardt aldri stått stille. De opprinnelige Marquardt-partnerne vil ikke gjenkjenne produktutviklingen og utviklingen av selskapet nå - e-drevsykler, industrielle applikasjoner og komplekse mekatroniske systemer for den nye generasjonen elektrifiserte biler.

Hvert år legger Marquardt rundt 10% av sine inntekter til forskning og utvikling, og sørger for at den forblir foran spillet ved å utvikle nye, markedsførbare teknologier som svarer til behovene til raske industrier.

Og det utvikler sin arbeidsstyrke med et familiefokus - som gir barnepass og ulike internships i teknisk og salgskarriere for å sikre at den beholder og utvikler sitt kvalitetspersonell.

Likevel, den globale markedslederen i bransjen, startet de for nesten et århundre siden - strømbrytere - selskapet fortsetter å utvikle nye produkter, mens de fortsatt er tro mot sine røtter.

Arbeide med en leverandør som Marquardt gir oss tillit her hos Nexus at produktene vi leverer er testet og testet, men også under konstant revisjon og forbedring.
Produkter levert via Nexus fra Marquardt finnes i husholdningsapparater, kraftverktøy, industrielle applikasjoner, oppvarming og klimaanlegg, kjøretøyer, rengjørings- og kjøreanlegg, og kjente bilprodusenter.
Nexus leverer trykknappbrytere, rockerbrytere og byttebrytere av Marquardt, i forskjellige konfigurasjoner, inkludert dobbelt- og enkeltpol. Området inkluderer også snap action brytere og fotbrytere.
Som med alle Nexus-produkter, kan vi jobbe med deg fra tegnebrettet for å sikre at disse bryterne er konfigurert perfekt for dine behov.

For et komplett utvalg av Marquardt-produkter levert av Nexus, besøk vår hjemmeside http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/MARQUARDT